Във Видин купува, продава и дарява с размах, като

...
  Във Видин купува, продава и дарява с размах, като
Коментари Харесай

Как резиденцията на Тато във Видин попадна в ръцете на кандидат-кмета Александър Матеев?

 

Във Видин купува, продава и подарява с обсег, като справката за покупко-продажбите му е общо 25 страници. В покупко-продажбите се мярка и името на свекървата на днешната зам.-шефка на Народното събрание и изтъкнат политик от Видин – Росица Кирова. Може би това е мотив за клюки в града, че Матеев работи като нейно подставено лице.

 

Неговата майка Славинка обаче продължава да уголемява имотната империя на семейството в столицата. През 2021 година тя стартира в „ Овча купел ” огромен градеж на постройка с жилища с обща повърхност близо 4000 квадрата. Според хора от сектора за повдигането на сходна сграда трябват най-малко 2-3 млн. лв. суха пара. Дамата, родена през 1947 година, в това време не прекъсва връзките си с родния край-и художествената самоинициатива край река Дунав. Госпожа Славинка неотдавна даже е определена в настоятелството на национално читалище „ Просвета 1927 “ в родното си село Косово, община Брегово.

 

През 2009-2013 година синът й Александър, който до тогава е художник на свободна процедура, внезапно отива в нов отрасъл, надалеч от изкуството – преквалифицира се в шеф на Областна дирекция „ Земеделие “ във Видин. Само можем да гадаем по какъв начин се е озовал на поста, който разпределя милиони левове европейски средства. Преди да седне на този сладостен стол, той към този момент е вложил в парцели в дунавския град, като бързо изплаща ипотеките.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР